Συστήματα Συναγερμού

Στη COMMON SECURITY θα βρείτε συστήματα συναγερμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας δωρεάν και σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα συναγερμού που θα σας προστατεύσουν σε κάθε περίπτωση.

Η COMMON SECURITY απαρτίζεται από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών PARADOX,CADDX,INIM & AJAX. Στις κορυφαίες λύσεις μας περιλαμβάνονται τα άρτια ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης, κορυφαία στην κατηγορία τους, τα οποία προσθέτουν υψηλή αξία σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις μας καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις είτε αυτές αφορούν συναγερμούς σπιτιών είτε καταστημάτων.

Common Security

Γιατί να εγκαταστήσω συναγερμό;

Η ύπαρξη ποιοτικού συναγερμού είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της περιουσίας σας και των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον χώρο. Είναι σίγουρα η πρώτη και καλύτερη επένδυση που οφείλετε να κάνετε. Λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για όσους σκοπεύουν να βλάψουν την ιδιοκτησία σας. Παρέχει αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς καθώς τρομάζει τον πιθανό διαρρήκτη. Ακόμα και στην ατυχή περίπτωση που εισέλθει κάποιος, οι ευαίσθητοι αισθητήρες θα τον ανιχνεύσουν αμέσως και θα στείλουν ειδοποίηση άμεσα με τους εξής τρόπους:

answering machine

... με τηλεφωνητή

μέσω εφαρμογής στο κινητό όπου θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συναγερμού σας, απομακρυσμένα μέσω δικτύου Internet.
GPRS

... με GPRS

με σύνδεση σε 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων όπου πάντα κάποιος θα επαγρυπνεί, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα εσείς και η αστυνομία.

Καλέστε για άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο:

+30 6947 009168

Μέσω Social

Στείλε μας αίτημα

    * Απαιτούμενα πεδία

    Scroll to Top