Ασφάλεια Ενσύρματων &
Ασύρματων Δικτύων

Στην COMMON SECURITY αναλαμβάνουμε την ενδελεχή μελέτη, τον σχεδιασμό αλλά και την εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων του χώρου σας

Χρησιμοποιούμε  προϊόντα από αξιόπιστες εταιρίες, όπως είναι η Fortinet, η Mikrotik κ.α. Μπορούμε να υλοποιήσουμε από απλά οικιακά δίκτυα μέχρι και τη διαχείριση δεδομένων μεγάλων επιχειρήσεων με αυξημένες ανάγκες. Η ομάδα μας με το εξειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος, ύστερα από λεπτομερή ανάλυση του κάθε project, θα σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί απόλυτα στις ανάγκες σας.

Common Security

Υπηρεσίες

Σας διαβεβαιώνουμε πως προτεραιότητά μας αποτελεί η δημιουργία ενός προστατευμένου δικτύου που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες σας αλλά και παρέχει ασφάλεια στον χρήστη. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντική η εγκατάσταση ασφαλούς firewall, το οποίο θα προστατεύει συνεχώς από επιθέσεις μέσω internet. Επιλέγουμε σύγχρονα firewalls με εξελιγμένους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση σύγχρονων απειλών.

Firewall

Firewall – Web proxy

Απόλυτη προστασία πλοήγησης

VPN

VPN Δίκτυα

Εξειδικευμένη προστασία πλοήγησης

Networks

WiFi – Hotspot – Hotel Hospitality Solutions

Bandwidth limit

Bandwidth Limit

Setup bandwidth limit για τον κάθε χρήστη του δικτύου

Content Security

Content Security

Διαχείριση πελατών με περιορισμούς σε ταχύτητα και περιεχόμενο όπως: torrents, πορνογραφικό υλικό κλπ.

Access points

Access Points

Εγκαταστάσεις πολλών access point με κεντρικό Controller

Captive portal​

Captive Portal

Setup captive portal με αρχική σελίδα, multiple users, διαφημιστικά banners, ανά-προώθηση (redirect) σε επιθυμητό ιστότοπο (web page) κλ.π.

Καλέστε για άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο:

+30 6947 009168

Μέσω Social

Στείλε μας αίτημα

    * Απαιτούμενα πεδία

    Scroll to Top