Κάμερες
Παρακολούθησης

Η COMMON SECURITY ειδικεύεται στην Πώληση και Εγκατάσταση Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφάλειας Χώρων με κάμερες και καταγραφικά συστήματα επώνυμων και αξιόπιστων κατασκευαστών.

Υπάρχει, επιπλέον, η δυνατότητα συστήματος σύνδεσης με κινητά τηλέφωνα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τον χώρο σας από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, με μόνη προϋπόθεση τη χρήση δικτύου. Επιλέξτε ανάμεσα σε αναλογικές ή ψηφιακές κάμερες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στόχος μας πάντα είναι η εκπλήρωση των προσδοκιών του κάθε πελάτη ξεχωριστά με τον πλέον σωστό και ορθολογικό τρόπο. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας και φυσικά αξιόπιστα προϊόντα από κορυφαίους κατασκευαστές με διεθνή αναγνώριση και προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση.

* Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν αυτοψία του χώρου σας καθώς και την πλήρη εγκατάσταση των συστημάτων

Common Security

Υπηρεσίες

Η τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης CCTV/ καμερών ασφαλείας προστατεύει την περιουσία σας και σας παρέχει αίσθημα ασφάλειας. Μπορείτε, έτσι, με απομακρυσμένη διαχείριση να εντοπίσετε απειλές και ο ανιχνευτής κίνησης να σας ειδοποιήσει για να δράσετε άμεσα αν χρειαστεί. Αποτελεί μια καλή λύση, ιδιαίτερα για τις νυχτερινές ώρες.

Αναλαμβάνουμε: 

Επαγγελματικοί Χώροι

Εγκαταστάσεις καμερών σε επαγγελματικούς χώρους γραφείων, εμπορικών επιχειρήσεων, εργοστασίων, βιοτεχνιών, αποθηκών, καταστημάτων κτλ..

Χώροι Διασκέδασης

Εγκαταστάσεις καμερών σε επαγγελματικούς χώρους γραφείων, εμπορικών επιχειρήσεων, εργοστασίων, βιοτεχνιών, αποθηκών, καταστημάτων κλπ.

Ανοιχτοί Χώροι

Εγκαταστάσεις καμερών σε ανοιχτούς χώρους, όπως parking, φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, γήπεδα, μεγάλες κατοικίες, οικόπεδα κλπ.

Καλέστε για άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο:

+30 6947 009168

Μέσω Social

Στείλε μας αίτημα

    * Απαιτούμενα πεδία

    Scroll to Top