Δορυφορικά Συστήματα

Η COMMON SECURITY διαθέτει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε Δορυφορικά συστήματα για επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης και διανομής δορυφορικού σήματος.

Λήψη όλων των δορυφόρων με κινητό κάτοπτρο. Κεντρική διανομή σήματος (CATV & SMATV) σε εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους, σε μικρά και μεγάλα συγκροτήματα. Υπεύθυνη και εγγυημένη μελέτη για μεγάλες και πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία και πολυκατοικίες.

*  Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας 

Common Security

Υπηρεσίες

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χώρο.

Εγκατάσταση | Αναβάθμιση

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, υποστηρίζουμε την αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος λήψης και διανομής που ήδη υπάρχει, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο προς τους πελάτες του, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Για τις νέες μονάδες, υποστηρίζουμε εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος λήψης και διανομής, με το πλεονέκτημα η υποδομή και το σύστημα γενικότερα να είναι πλήρως αναβαθμίσιμα και έτοιμα να υποδεχθούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες.

Καλέστε για άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο:

+30 6947 009168

Μέσω Social

Στείλε μας αίτημα

    * Απαιτούμενα πεδία

    Scroll to Top