Δομημένη Καλωδίωση
Οπτικές Ίνες

Η COMMON SECURITY αναλαμβάνει ολοκληρωμένη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης σύμφωνα με διεθνή standards, και με το βλέμμα στο μέλλον ώστε να παρέχεται η απαραίτητη εφεδρεία.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς με πιστοποίηση για την εγκατάσταση και μέτρηση οπτικών ινών με ειδικά όργανα για τη συγκόλληση και την πιστοποίηση τους. Η εγκατάσταση των καλωδίων οπτικών ινών πραγματοποιείτε με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και προδιαγραφών εγκατάστασης.

Η εγκατάσταση εξοπλισμών, συστημάτων και δικτύων γίνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο τους.

Στόχοι μας είναι πάντα η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η άριστη ποιότητα εργασίας. Το κατάλληλα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας μελετά, σχεδιάζει, εγκαθιστά και πιστοποιεί συστήματα Δομημένης Καλωδίωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του πελάτη, τη δημιουργία ενός εύκολα διαχειρίσιμου περιβάλλοντος του χρήστη και την οικονομία της εγκατάστασης συναρτήσει των απαιτήσεων του.

Η καλωδίωση μπορεί να καλύπτει τα εξής:

1. Συμβατική τηλεφωνία
2. IP Τηλεφωνία (VoIP)
3. Δίκτυο Δεδομένων Χαλκού
4. Δίκτυο Δεδομένων Οπτικών Ινών
5. Τηλεοπτική καλωδίωση
6. Καλωδιώσεις συστήματος ασφαλείας
7. Κάμερες παρακολούθησης
8. Έλεγχο φωτισμού
9. Πυρασφάλεια
10. Αυτοματισμούς

Πλεονεκτήματα

Η υψηλή διείσδυση της τεχνολογίας των οπτικών ινών στις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες δεν είναι τυχαία, αλλά αντίθετα οφείλεται στον μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων της, τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

Common Security

Υπηρεσίες

Η ταχύτατη μετάδοση δεδομένων αποτελεί σήμερα μια επιτακτική ανάγκη, τόσο σε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, όσο και για την υλοποίηση των τηλεφωνικών συνδέσεων Voice over IP. Η καλύτερη πρόταση για την κάλυψη των υψηλών σημερινών αναγκών σε bandwidth, δεν είναι άλλη από τη χρήση ενός δικτύου οπτικών ινών.
Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή με την οποία διαδίδεται το φως.

Κατασκευή Computer Room

Computer Room
Functionality control

Έλεγχοι και Πιστοποιήσεις

Εκτελούνται έλεγχοι και πιστοποιήσεις εγκαταστάσεων για υπηρεσίες όπως VoIP, καθώς και έλεγχος των επιδόσεων δικτύων όσον αφορά το επίπεδο εφαρμογής. Με τη χρήση οργάνων TDR γίνεται εντοπισμός βλαβών (βραχυκύκλωμα, κομμένο καλώδιο) σε εγκαταστάσεις μεγάλου μήκους.

Telecommunication Networks

Δίκτυα Εταιριών Τηλεπικοινωνίας

Αναλαμβάνουμε υπεργολαβίες εγκαταστάσεων οπτικών ινών Fiber to the Home (FTTH) μεγάλων εταιριών τηλεπικοινωνίας.

fiber networks material

Προμήθεια & Εγκατάσταση

Διατίθενται και εγκαθιστούνται οπτικές ίνες Multimode (μονότροπες) & Single Mode (πολύτροπες). Patch cords όλων των συνδυασμών connector, pigtails για συγκολλήσεις στο πεδίο, οπτικοί εξασθενητές (attenuators). Οπτικές πρίζες και μετατροπείς, Fiber Optic Couplers, Through Adapters.

Καλέστε για άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο:

+30 6947 009168

Μέσω Social

Στείλε μας αίτημα

    * Απαιτούμενα πεδία

    Scroll to Top