Η Εταιρεία

Θέλεις πραγματικά να προστατέψεις την οικογένειά σου και την περιουσία σου;
Target

Στόχος μας

Στην Common-Security κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σου. Η διασφάλιση της ηρεμίας σου και η προστασία των ανθρώπων σου και της περιουσίας σου, αποτελούν για εμάς την απόλυτη προτεραιότητα. 

Για το λόγο αυτό, σου παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προηγμένων συστημάτων ασφαλείας – ξεκινώντας από την ενδελεχή μελέτη του χώρου σου και την εγκατάσταση του κατάλληλου εξοπλισμού και ολοκληρώνοντας με τις υπηρεσίες συντήρησης, ώστε το σύστημά σου να είναι πλήρως λειτουργικό και αξιόπιστο σε μόνιμη βάση.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το κατάλληλο service.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το κατάλληλο service.

Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο ποιότητας. Πολλά από αυτά είναι ποιοτικά και αξιόπιστα, αλλά υπάρχουν και πολλά αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας.

Συνεργαζόμαστε μόνο με ποιοτικούς και επώνυμους κατασκευαστές εξοπλισμού – συναγερμοί, κάμερες, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης – ώστε να σου παρέχουμε εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα, τόσο αναφορικά με τον κεντρικό εξοπλισμό, όσο και με όλα τα μέρη και παρελκόμενά του, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην αξιοπιστία του συστήματος που θα επιλέξεις.

Η Common-Security είναι από τις λιγοστές εταιρίες του κλάδου με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Σημειώνουμε πως η μεγάλη πλειοψηφία των εταιριών εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας (περίπου 70%) δεν διαθέτουν τη σχετική άδεια με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την προστασία σου.

Λειτουργούμε από το 1996 έχοντας αποκομίσει πλούσια εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, νοσοκομεία, εστιατόρια, γυμναστήρια κλπ).

Επιπλέον, όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι, πλήρως καταρτισμένοι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί, με εμπειρία και μόνιμη παρουσία στον κλάδο.

Πάνω απ’ όλα, είμαστε έτοιμοι να σε ακούσουμε και να μελετήσουμε ενδελεχώς τον χώρο σου, να σου προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και να σου παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, που θα προστατέψουν την οικογένειά σου και την περιουσία σου.

Με την Common-Security, μπορείς να προστατέψεις καλύτερα την οικογένειά σου. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας.

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Πιστοποιημένοι Συνεργάτες
της PARADOX HELLAS Α.Ε.

Αφοσιωμένοι να σας προσφέρουμε τον καλύτερο εξοπλισμό και υπηρεσίες σε συνεργασία με την Paradox Hellas Α.Ε.

Από την 1η Απριλίου 2016, όσοι συνεργάτες του δικτύου διανομής της PARADOX HELLAS Α.Ε. διαθέτουν την κάρτα μέλους της εταιρείας μας, θα ανήκουν στο δίκτυο των «Πιστοποιημένων Συνεργατών» προιόντων PARADOX. Το δικαίωμα χρήσης του λογότυπου «PARADOX® «*, όπως φαίνεται παραπάνω και η παρούσα κάρτα αποτελεί ιδιοκτησία της PARADOX HELLAS Α.Ε υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η PARADOX HELLAS Α.Ε. για ασφαλείς και αξιόπιστες αγορές προϊόντων PARADOX.

*το εμπορικό σήμα PARADOX® το οποίο ανήκει στη μητρική εταιρεία PARADOX Canada και έχει καταχωρηθεί, βρίσκεται σε ισχύ και προστατεύεται έναντι τρίτων από το νόμο ως εθνικό και κοινοτικό σήμα προς διάκριση μιας ευρύτατης ποικιλίας ηλεκτρoνικών συσκευών ασφαλείας, ανταλλακτικών, προσαρτημάτων και εξαρτημάτων αυτών.

Οι «Πιστοποιημένοι Συνεργάτες» ανήκουν στο δίκτυο διανομής της PARADOX HELLAS Α.Ε. και σας προσφέρουν ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα PARADOX τα οποία προμηθεύονται αποκλειστικά από τη PARADOX HELLAS Α.Ε. η οποία τα εισάγει ως Μοναδικός Επίσημος Αντιπρόσωπος και διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Είναι προς όφελος σας όταν αγοράζετε προϊόντα PARADOX , να προτιμάτε τους «Πιστοποιημένους Συνεργάτες» οι οποίοι μπορούν να σας παρέχουν πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη.

Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας PARADOX από κάποιον που δεν ανήκει στο δίκτυο των «Πιστοποιημένων Συνεργατών» και δεν φέρει την αντίστοιχη κάρτα μέλους μπορεί μελλοντικά να αποδειχτεί μια όχι και τόσο καλή επιλογή. Από αναφορές που έχουμε δεχτεί έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να αγοράσετε προϊόντα μη αυθεντικά, ελαττωματικά, μεταχειρισμένα ή που δεν έχουν σχεδιαστεί για ασφαλή χρήση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον η αγορά ενός συστήματος PARADOX από κάποιον που δεν ανήκει στο δίκτυο της PARADOX HELLAS Α.Ε. μπορεί μακροπρόθεσμα να μην είναι συμφέρουσα, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μιας και η PARADOX HELLAS Α.Ε. δεν έχει καμία σχέση με εταιρείες μη πιστοποιημένες από εμάς και μπορεί να μην είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει, να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα που δεν έχει εισάγει και διαθέσει η ίδια στην ελληνική αγορά.

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν PARADOX μέσω ενός «Πιστοποιημένου Συνεργάτη» της PARADOX HELLS Α.Ε. ξέρετε ότι:

Το προϊόν αυτό εισάγεται και διατίθεται στην ελληνική αγορά από τη PARADOX HELLAS Α.Ε. και συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.
Οι συνεργάτες που ανήκουν στο δίκτυο των «Πιστοποιημένων Εγκαταστατών» και φέρουν την κάρτα μέλους της εταιρείας μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα PARADOX με βάση τις ανάγκες σας.
Είναι ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογίες που έχει εφαρμόσει η PARADOX στα προϊόντα της.
Έχουν άμεση πρόσβαση και επικοινωνία με τους υπεύθυνους προϊόντων και τους εκπροσώπους Εξυπηρέτησης Πελατών της PARADOX HELLAS Α.Ε..
Σας προσφέρουν όλες τις νέες προσφορές της PARADOX HELLAS Α.Ε..
Θα σας προμηθεύσουν με αυθεντικά προιόντα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα της PARADOX.
Σας εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα PARADOX που εμπορεύονται έχουν την τεχνική υποστήριξη του Αναγνωρισμένου Service της PARADOX HELLAS Α.Ε..

Στην ιστοσελίδα της PARADOX HELLAS Α.Ε. εμφανίζεται διαρκώς και σε εμφανή θέση το πεδίο που βλέπετε παρακάτω. Το πεδίο «Πιστοποιημένος Συνεργάτης» εγγυάται ότι με τον δικό σας έλενχο του οκταψήφιου κωδικού που θα σας δώσει ο συνεργάτης μας ελένχετε αν πραγματικά ειναι Πιστοποιημένος για την πώληση κ εγκατάσταση συστημάτων PARADOX.

Πρόθεση της PARADOX HELLAS Α.Ε. είναι να βοηθήσει τον τελικό καταναλωτή όταν πραγματοποιεί αγορές προϊόντων PARADOX και να αποτρέψει τη σύγχυση που δημιουργείται στην αγορά από ιστοσελίδες που ουδεμία σχέση έχουν με τη PARADOX HELLS Α.Ε..

Αν δεν είστε σίγουροι για την ιστοσελίδα ή τον εκαταστάτη που σας προσφέρει τα προϊόντα PARADOX παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της PARADOX HELLASΑ.Ε. στο τηλέφωνο 210 28.55.000 ή μέσω e-mail στο paradox-hellas@paradox.gr.

Σας συνιστούμε να αναζητάτε την κάρτα μέλους των «Πιστοποιημένους Συνεργατών» της PARADOX HELLASΑ.Ε. όταν αγοράζετε προϊόντα PARADOX.

Scroll to Top